vineri, 6 iulie 2007

Pentru lene

Pentru lene


Pentru lene as face orice: D

Pentru lene as gândi, pentru lene as vorbi, pentru lene as cauta, pentru lene as astepta, pentru lene as uita, pentru lene as ierta.

Lenea este atunci cand simti si nu doare, stai si nu conteaza, gandesti si nu te apasa ganduri, visezi si nu obosesti, amani si nu te simti vinovat, ai si nu strangi.

Lenea este caldutza atunci cand e frig si proaspat rece cand e cald. Lenea e confortabila.

Lenea e mare dar nu are greutate, lenea nu are substanta, nu are limite, nu are orizont.

Lenea este.

Lenea e muzica buna, momentele dupa partidele de amor nebune, conversatiile cu prietenii buni, tacerile impreuna cu oamenii dragi, e marea vara, e muntele primavara si toamna, e o mâtza care toarce, e un caine care’ti cauta mana cu botul, e copilul cand doarme, e o pictura frumoasa, o carte buna, o cafea aromata, o tigara de foi, bucata de cer de la campie, e cortul montat sus pe creasta la asfintit, e focul din semineu si fotoliul de piele, e hamacul, e puntea vasului, e valul mic si briza , e sacul de dormit si rucsacul desfacut in mijlocul casei, e varful degetelor mangâicioase, e iarba verde si libelula pe nufar, e rata aia mica maronie si bobocii ei pe lac, e ziua de la serviciu in care n-ai realizat nimic, dar te simti bine, lenea e acum pentru mine cele 60 de mailuri din inbox necitite (well, da !), lenea e zambet.

Sa fie lene si sa fie multa !

2 comentarii:

Ade spunea...

Ofer citire rapida, inteligenta a celor 60 de mailuri precum si alte servicii de activitate si adrenalina contra injectii cu lene.

Bubu spunea...

Imi notez ca intre 2 accese de lene sa apelez la serviciile dumneavoastra. Sper sa primesc raspuns pana cand nu va intra in vigoare accesul urmator de lene :)